Keress meg minket a Google+-on Jogi nyilatkozat | ZINZY
Get Adobe Flash player
ZINZYnfo
zinzy-qr-code

Szerzői jog

Minden jog fenntartva. A zinzy.hu weboldalain közölt szövegek, képek, grafikák, animációk, videók és egyéb médiaobjektumok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem, és más törvények védelme alatt állnak.
Az oldalakon publikált tartalmak jelentős részben saját szellemi termékek, esetenként harmadik személyek szellemi alkotását is tartalmazhatják. Ez utóbbi esetben a weboldalon, mindig megjelölésre kerül az idézett tartalom forrása. Amennyiben a zinzy.hu bejegyzései – külön – forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy azok saját szellemi alkotásnak tekintendőek, és mint ilyenek, teljes körű szerzői jogi védelmet élveznek.
A zinzy.hu oldalainak tartalma nem másolható, nem módosítható, illetve nem bocsátható harmadik fél rendelkezésére, a ZINZY Szépségszalon írásos hozzájárulása nélkül.

 

Felelősség kizárása

A www.zinzy.hu oldalain található tartalmakat, a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére sem tudjuk garantálni azok pontosságát, hibátlanságát.
Ebből következően a ZINZY Szépségszalon, ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek a zinzy.hu oldalain található adatok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából erednek, mindaddig, amíg ezek a szépségszalon szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

A www.zinzy.hu oldalainak meglátogatásával a felhasználó elfogadja a fentebb említett feltételeket.